Keep Going. Incest pedofiler hopp glädje, då och nu

FUNDERINGAR PÅ HELENA PALENAS INL. ÅTTA PÅ EN KVINNA

Det är en otäck, hemsk, för oss ofattbar historia, killar från ett annat land utför en rå gruppvåldtäkt på en ung kvinna, det blir ännu en utsatt, som ska bära med sig ofattbara minnen i hela sitt liv.

Hoppas dom döms till långa straff, och naturligtvis utvisas på livstid.

Vad jag tänker på, när jag läser en del reaktioner är, att främlingshatet fått ännu mer glöd. En del säger att det inte kunnat hända med svenska män inblandade. Jodå, säger jag, ett exempel är från sommaren 1985, midsommar för att vara exakt. Sju killar, raggare från Norrbotten våldtar en då 16 årig tjej i Vallstaberget . Alla är mer eller mindre fulla, dessutom för dom in ett vasst föremål i henne , så att hon skadas svårt. Dessa män döms då till ca ett års fängelse, domen löd, att det inte var våldtäkt eftersom flickan var så full att hon inte gjort motstånd, sexuellt utnyttjande hette det då. Tindningarna tystade egendomligt nog ner det, en hel del, kanske beroende på, att några av föräldrarna hade en hög status.Den yngsta killen gick fri.

Varför jag väljer att skriva om det här är  att, detta är ett fruktansvärt brott, men jag tycker att man ska se till dom män, som utför dom, inte från vilket land dom kommer.

Vi i Sverige ska också veta, att bland våra män, finns dom som åker utomlands, enbart för att förgripa sig på, små barn. Det var inte så längesen en fd. svensk polischef skulle åka till Thailand och försöka rädda en svensk pedofil. För inte tala om dom som åker till Östeuropa.

Vad jag menar är, att vi måste se detta som ett problem överallt, inte bara som ett problem, pg. av invandring. Gör vi så, kommer vi ingenstans, bara går omkring och hatar. Varje människa, oavsett härkomst, som utför dessa handlingar ska straffas hårt, hur man sedan ska kunna stoppa dom, så det inte händer igen, önskar  jag att hade svaret på.

4 svar

  1. Jag håller med dig till hundra procent! Var det du som utsattes??

    Hemikram ♥

    19 mars, 2012 kl. 21:20

    • Nej det var det inte, men vänner till mej, deras flicka

      19 mars, 2012 kl. 21:22

  2. Jenny

    håller med dig ang den m*gsidan! kopierade en del av denna bloggen och lade ut 🙂 Synd att man ens tar upp det eftersom det bara blir jobbigare för de utsatta… dvs offren..

    20 mars, 2012 kl. 22:50

  3. Jodå det finns överallt, men så fort det skrivs om något så fokuseras det på den utländska nationaliteten – även fast det finns otroligt många hederliga invandrare också! Håller med dig helt och skulle önska att sexuella övergrepp, i alla dess former, förintas!

    Kram

    14 april, 2012 kl. 14:30

Lämna en kommentar